00:00
00:00
View Profile A-X

Recent Movie Reviews

5 Movie Reviews

lol epic

just epic.


People find this review helpful!

Good.....

For a first flash but try next time to get a pre loader


CrazyGreenThing responds:

I did - there was a Newgrounnds thing at the beginning but it didn't have to load much so it didn't stay on for long...


Not good....

The song was okay but it could have some more animation


Recent Audio Reviews

48 Audio Reviews

HELLAL JIZZZ

Als ik "FoxReplay Analyst: Real-time streaming interception analysis technology" even bekijk:
As interception awareness increases, agencies that want to gain insight into internet traffic need the best analysis software available. FoxReplay Analyst interprets intercepted internet data and reconstructs all communications.
en
Deep Content Search
Information can be hidden deeply within communications - for example in a Word document, embedded in a ZIP file, transmitted over MSN which in turn is transported over a HTTP proxy. FoxReplay Analyst unpeels these layers and makes their contents available for viewing, and more importantly, searching. Deep Content Search allows operators to access information that would otherwise remain hidden, vital in a world where increasing flows of data make it ever harder to discern important clues.
Van wiki;
Spyware is de naam voor computerprogramma's (of delen daarvan) die informatie vergaren over een computergebruiker en deze doorsturen naar een externe partij.
Ze geven duidelijk een voorbeeld dat mensen die via msn aan het praten zijn af te luisteren. Kennelijk weten ze dat ze mogelijk afgeluisterd worden, en sturen ze een word document via zip in de hoop zo niet afgeluisterd te kunnen worden. Maar daar weten de heren dus wel even doorheen te prikken.

Dit verhaal valt volgens mij prima onder de term spyware.

Hetzelfde staat ook in een nieuwere versie van de brochure, te zien op hun eigen website https://www.fox-it.com/up...xreplay_a nalyst_copy3.pdf

Het is bekend, en ze adverteren er zelfs mee om voor overheden te werken, dus het is 1+1=2 om te bedenken dat dit ook wordt ingezet. Zij het niet in Nederland (misschien ook wel?), maar dan een ander land..

Ze vertellen het inderdaad zelf al, dus wat dat betreft geen baanbrekende onthulling, maar de vergelijking met wapenhandelaren is al gemaakt.LOL PWNDERPWNPWN

obvious first post

Wat dacht je van klanten die al reeds abonee zijn bij telfort en een BB service er bij willen?

Op t zakelijke markt heeft RIM nog altijd een groot aandeel, zeker omdat de stabiliteit van BB al best lang bewezen is.
En als we het nu moeten hebben over storingen.. iets wat 1 of 2x per jaar voorkomt bij RIM. Ik zou me er als klant niet zo druk om maken hoor, tevens denk ik dat die 'protesten' vooral van de jongere (lees pingjeugd) klanten vandaan komt. Huilie huilie kan nie pingen nie..
Ben zelf bezitter van een BB 9700 en samsung S2, echt NOOIT problemen mee gehad (behalve de genoemde major storing van afgelopen periode)OOOWWW YEAAAh

ZOWEIZO DHARD


FUCKING HOUSE

Alex @A-X

25, Male

Netherlands

12/16/07

Level:
8
Exp Points:
630 / 710
Exp Rank:
75,100
Vote Power:
5.03 votes
Rank:
Civilian
Global Rank:
145,927
Blams:
8
Saves:
11
Whistle:
Normal
Medals:
20