Contact Info / Websites

All 48 audio Reviews


:DJ W!peout: Friggin Eargasms :DJ W!peout: Friggin Eargasms

Rated 5 / 5 stars

HELLAL JIZZZ

Als ik "FoxReplay Analyst: Real-time streaming interception analysis technology" even bekijk:
As interception awareness increases, agencies that want to gain insight into internet traffic need the best analysis software available. FoxReplay Analyst interprets intercepted internet data and reconstructs all communications.
en
Deep Content Search
Information can be hidden deeply within communications - for example in a Word document, embedded in a ZIP file, transmitted over MSN which in turn is transported over a HTTP proxy. FoxReplay Analyst unpeels these layers and makes their contents available for viewing, and more importantly, searching. Deep Content Search allows operators to access information that would otherwise remain hidden, vital in a world where increasing flows of data make it ever harder to discern important clues.
Van wiki;
Spyware is de naam voor computerprogramma's (of delen daarvan) die informatie vergaren over een computergebruiker en deze doorsturen naar een externe partij.
Ze geven duidelijk een voorbeeld dat mensen die via msn aan het praten zijn af te luisteren. Kennelijk weten ze dat ze mogelijk afgeluisterd worden, en sturen ze een word document via zip in de hoop zo niet afgeluisterd te kunnen worden. Maar daar weten de heren dus wel even doorheen te prikken.

Dit verhaal valt volgens mij prima onder de term spyware.

Hetzelfde staat ook in een nieuwere versie van de brochure, te zien op hun eigen website https://www.fox-it.com/up...xreplay_a nalyst_copy3.pdf

Het is bekend, en ze adverteren er zelfs mee om voor overheden te werken, dus het is 1+1=2 om te bedenken dat dit ook wordt ingezet. Zij het niet in Nederland (misschien ook wel?), maar dan een ander land..

Ze vertellen het inderdaad zelf al, dus wat dat betreft geen baanbrekende onthulling, maar de vergelijking met wapenhandelaren is al gemaakt.W!peout - Max capacity W!peout - Max capacity

Rated 5 / 5 stars

LOL PWNDERPWNPWN

obvious first post

Wat dacht je van klanten die al reeds abonee zijn bij telfort en een BB service er bij willen?

Op t zakelijke markt heeft RIM nog altijd een groot aandeel, zeker omdat de stabiliteit van BB al best lang bewezen is.
En als we het nu moeten hebben over storingen.. iets wat 1 of 2x per jaar voorkomt bij RIM. Ik zou me er als klant niet zo druk om maken hoor, tevens denk ik dat die 'protesten' vooral van de jongere (lees pingjeugd) klanten vandaan komt. Huilie huilie kan nie pingen nie..
Ben zelf bezitter van een BB 9700 en samsung S2, echt NOOIT problemen mee gehad (behalve de genoemde major storing van afgelopen periode)Videogame 8-bit Videogame 8-bit

Rated 5 / 5 stars

OOOWWW YEAAAh

ZOWEIZO DHARDW!peout - Eggs. W!peout - Eggs.

Rated 5 / 5 stars

WHOOp WHOOP.

Strak plan van Nokia:

Nu - 2012
Eigen systemen opdoeken
2012 - 2013
hardware productie uitbesteden aan Foxcon in China
2013
naamsverandering van Nokia in Aikon
2014
Aikon gaat over op Android

Mijn hart huilt. Nokia's probleem is namelijk een management probleem. Wat Nokia nodig heeft is een bezielende leider die alle neuzen weer naar één kant kan krijgen. Iemand met visie die een positieve leidraad kan bieden. Want zowel technisch als qua marketing is er bij Nokia genoeg power in huis.

Wat deze man in klap doet is Nokia ruineren. Door nu al te gaan roepen dat je Symbian en Meego gaat uitfaseren, maak je inderdaad wel een duidelijke keuze, maar je brandt ook een klap al je bestaande merk af. Niemand van de trouwe fans gaat nog een systeem kopen waarvan ze weten dat het door het bedrijf ten begrave is gedragen.

Meego opdoeken? Dat werd de hoogste tijd, want ze hadden al veel te vaak geroepen dat Meego Symbian niet ging vervangen. Symbian hadden ze echter niet moeten laten vallen voor WP7 een succes bleek. Ze hadden dit systeem uberhaupt nooit moeten laten vallen, ze hadden elk nieuw systeem gewoon als symbian moeten aankondigen.

Waar gaat Nokia van leven in de tussentijd? Al die goedkope toestelletjes die steeds minder opbrengen? En waar komen ze dan mee? Vast niet met budget toestellen voor WP7, want daar kan je geen droog brood mee verdienen. Nee ze zullen eerst naam willen maken met high-end toestellen. Maar richten de meeste fabrikanten zich al op, ook daar ga je niet veel volume halen.

Dus toch maar proberen Samsung concurrentie aandoen met budget WP7 toestelletjes? Microsoft geeft ze vast WP7 kado, die zijn al blij dat het kunnen afzetten. Maar maakt dat de toestellen goedkoop. Nee natuurlijk niet want ze hebben geen enkele ervaring in dit systeem en er zal ontzettend veel geinvesteerd moeten worden voor ze een toestelletje kunnen maken dat lekker zuinig en voordelig is en goedkoop geproduceerd kan worden.

Met Symbian weten ze hoe ze dat moeten doen. Hoewel het geen smartphones zijn, blijft Nokia heel veel waar voor geld leveren. Laten er nog steeds heel veel mensen zijn die een telefoon alleen maar willen om te bellen.

MS heeft een innovatief OS gemaakt, maar MS heeft geen kaas gegeten van Pull-marketing. MS is een kei in Push marketing, niet Pull marketing. MS heeft geen flauw benul wat de consument werkelijk wil. Daarom stoppen ze een half miljard in de marketing van een phone voor jongeren en verkopen er een paar honderd. En het zag er toch echt leuk en eigenwijs uit.

Daar gaat Nokia zich nu aan ophangen, want ze hebben straks over het systeem en interface niets meer te vertellen. Als MS zegt dat het een lintmenu wordt, dan wordt het een lintmenu, als de mensen protesteren dan komt dat omdat ze nog moeten wennen. Als MS active desktop verzint dan wordt het active desktop. En als dat afbrandt op de PC dan brengt MS het nog een keer op de phone, want de mensen zullen het prachtig vinden als ze eraan wennen.

En nee WP7 is niet slecht, het beidt een hoop leuke mogelijkheden en zo, maar dat maakt het geen winnaar. Je zit in een supersnel veranderende markt en telefoons zijn tegenwoordig fashionstatements geworden, en daar kom jij met je universele interface die de knappe koppen bedacht hebben. Windows forever.

Niets begrepen van de hele markt. Waarom ziet Steven Jobs er uit als een couturier die zijn scheppingen de catwalk laat aflopen? Mobiele devices zijn fashion statements. Merken zijn uitingsvormen voor jongeren om te laten zien wie ze zijn.

Dat ding leg je op tafel en daarmee vertel je wie je bent net als met de rest van je kleding. Ga naar een gemiddelde social site en mensen vullen in welke merken ze gebruiken.

Wat vertelt het over jou dat je een windows phone gebruikt? Veertiger, uitgeblust, haar in de vorm van bloempot model? Zoiets. Het betekent dat je geen ambitie hebt om je te onderscheiden. Apple is sjiek, status, innovatief,
elegatelefoon

en dan nog te bedenken dat dit iemand serieus schreef

SNAILZ>


People find this review helpful!

W!peout Bards song. W!peout Bards song.

Rated 5 / 5 stars

Rustig aan knul ;)

Daarom doen ze dat tegenwoordig grotendeels met hun BlackBerry. Om bij laptops te blijven: Werken met Word 2007 of later is best vervelend als je maar 768 pixels (zo 1995..) in de hoogte hebt. Je zit al met die enorme ribbon, plus natuurlijk je titelbalk, statusbalk, startbalk, enz. Dan kan je op 100% zoom nog maar een kwart van een pagina bekijken. Tuurlijk, voor overzicht kan je uitzoomen, maar dan wordt het niet meer leesbaar. Daar komt het voordeel van een hogere resolutie kijken: je kunt meer overzien op hetzelfde zoomniveau of (en dat vind ik erg prettig) je kunt hetzelfde overzicht houden, met scherpere letters. Als je 8 uur per dag achter een beeldscherm werkt, dan is extra scherpte ontzettend prettig.

Overigens ben ik ICT'er, die andere grote groep zakelijke gebruikers van notebooks. Als ik in een IDE zit te werken, is elke pixel meegenomen, voornamelijk in de hoogte van het scherm. Op 1280x800 of 1366x768 valt gewoonweg niet prettig te werken. Klaar. Ik hoef geen laptop met een fancy videokaart of een supersnelle processor. Gewoon veel pixels en veel geheugen en ik ben blij. Voor een 16:9 scherm moet ik gaan kijken voor 1600x900 of 1920x1080 en dat is ergens belachelijk. Om aan te sluiten bij Toontje_78 hieronder: 1400x1050 is een perfect compromis tussen resolutie en aantal pixels in de hoogte. Ik heb zelf ook een (Asus) notebook gehad met zo'n scherm en ik zou met alle plezier er weer een kopen.
De CAD/CAM 'rs die zo nodig een laptop willen in plaats van een gewone pc is zo'n kleine markt dat 1 of anderhalf louche bedrijf genoeg is om die markt te bedienen.
Aan die groep had ik nog niet eens gedacht... Er zit meer tussen CAD/CAM en de
Word/Outlook/Adobe Readers, hoor.


Precies en daarom kom je niet meer in 2 maanden, maar 2 weken xD

JONGESPEEETAAAHW!peout - Kinda Fishtock? W!peout - Kinda Fishtock?

Rated 5 / 5 stars

Is dit niet gejat van dj martcore?

Ik denk dat het iets subtieler ligt dan louter "producten verkreupelen". Er zijn een aantal zaken die je in ogenschouw moet nemen.

1. Het is voor AMD het goedkoopste om eenheidsworst te ontwerpen en produceren. Het ontwikkelen van een ontwerp en het opzetten van de productielijn vormen immers het grootste deel van de productiekosten, de variabele kosten per chip vallen hierbij in het niet. De enige manier om differentiatie aan te brengen in eenheidswordt is door het uitschakelen van onderdelen.

2. Het model van het verkopen van "verkreupelde" producten voor een lagere prijs zie je eigenlijk overal waar het gros van de productiekosten bestaat uit vaste kosten (die dus al gemaakt zijn). Films (blu-ray duurder dan DVD), software (Windows Home edition, Adobe Elements). Het aardige is dat consumenten dit soort "kreupele" producten ook graag willen - die willen niet betalen voor functies die ze niet gebruiken. Bedrijfseconomisch is het dan het interssantste om wat functies uit te zetten van het complexe product. De vaste kosten worden zo over meer eenheden verdeeld en je kunt zowel het duurdere - volledige - product als het goedkopere product voor een lagere prijs aanbieden dan wanneer je ze apart zou moeten ontwikkelen.

3. Een productieproces is - zeker aan de start - nooit perfect. Er zullen dus chips van de band rollen waar een aantal shaders van stuk zijn. Door de boel zo te ontwerpen dat een chip met wat defecten als een lager model te verkopen is verhoog je de "yield" - de opbrengst van je productieproces. Als blijkt dat alle 6950's werken als 6970's betekent dat dus vooral dat AMD de productie goe op orde heeft.

Oplichting kun je het niet noemen - je krijgt immers (minstens) wat je beloofd is. Omgekeerde innovatie is het ook niet echt. Ik denk dat deze manier van ontwerpen/produceren juist de innovatiekansen vergroot. De markt voor highend grafische chips is namelijk veel te klein om de enorme kosten te dragen die bij de ontwikkeling van een chip komen kijken. Door dezelfde chip ook in het middensegment geld te laten genereren wordt het een stuk eerder rendabel.

ZOMG BEN JIJ DJ MARTCORE?????

PEACE OUT MNA \m/O.O

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
wanneer kom je langs?


DJ-Martcore responds:

wht- wht- WHAT YOU CALL ME!? wht wht wht wht ya call ya call ya call XD


W!peout - Your hour(DEMO) W!peout - Your hour(DEMO)

Rated 5 / 5 stars

InderDaad ja

Verschil is dat HTC nu werkelijk het probleem benadert en niet negeert zoals apple dat deed. ZOals je weet, of zou moeten weten, heb je nu sinds het verschijnen van de iphone4 twee soorten van signaalproblemen.
Je hebt het aloude afnemen van je signaal door blokkering door middel van bijvoorbeeld je hand. Dat treedt bij elke telefoon op, bij de een echter wat erger dan de ander. Elke telefoon, dus ook de nokia 3310, de iphone2/3/4 en elke HTC. Dat HTC dat naar buiten brengt is dus juist.
De iphone4 had last van een tweede probleem, namelijk kortsluiting van de antenne doordat je simpelweg een vinger op de zere plek kon leggen. Als je dan zegt dat elke telefoon last heeft van vermindering van signaal, dan ben je arrogant of onwetend bezig en ontken je het probleem dat nu specifiek bij de iphone4 optreedt. In hoeverre dat bij een persoon optreedt is van zoveel parameters afhankelijk dat de een er meer of minder last van heeft dan de ander. Het probleem is er echter wel degelijk.

Dat apple zich de tactiek van totaal ontkennen aanmeet is mogelijk te verklaren met het niet willen toegeven van (ontwerp)fouten zodat ze niet alle telefoons hoeven om te ruilen, maar een gebruiker zou toch beter moeten weten.

Zeker zeker, en dan nog eens een goth zien hand in hand loped met een homo, das pas stijl, 5/5!!!!!!W!peout - Smoothop W!peout - Smoothop

Rated 5 / 5 stars

Zeker Zeker BEEERRING OOF DAMN

Wat er illegaal aan is zijn ze nu in de usa, land of the free, aan het beargumenteren door middel van een nieuwe wet. Er is dus niets illegaals aan, toch vind men daar dat Julian Assange opgepakt moet worden en zelfs geëxecuteerd moet worden. In plaats van hand in eigen boezem te steken, ze hebben immers zelf gelekt, schieten ze de messenger er voor neer. Raar volk, die Amerikanen.

Bovenstaande maakt het dan ook belachelijk dat grote websites/bedrijven in Amerika dingen omtrent wikileaks blokkeren/censureren. Wikileaks doet niets illegaals, zie het wetsvoorstel, en daarnaast vind ik niet dat men zich erin moet mengen. Er worden zeer veel betalingen gedaan vanuit maffia etc. en die worden ook niet geblokkeerd. Sterker nog, het hele stelsel zou geeneens zonder deze betalingen kunnen blijven functioneren.

Dat deze websites ge-d-dossed (hoe schrijf je dat? ) worden vind ik terecht. Ik zou er zelf nooit aan meewerken, maar ik vind het erg mooi om te zien hoe de normale burger het heft in eigen handen neemt. Revolutie. Alles beter dan niets doen en stil blijven zitten. Wat er nu gebeurd is namelijk veel meer dan dat we denken, en heeft meer gevolgen dan dat we kunnen overzien. Als men wikileaks zo aanvalt, hoe zit het dan bijvoorbeeld met de gerenommeerde journalistiek in Amerika? Hoe vrij kunnen ze daar spreken, en hoe objectief is de informatie die wij krijgen gezien de druk en invloed die uitgeoefend wordt op dit moment? En waarom alleen wikileaks censureren, terwijl de grote kranten er ook aan meewerken?

De overheden worden door ons betaald en dienen door ons gecontroleerd te worden. Daar moeten we ook de kans voor hebben, en de nu gelekte informatie zou eigenlijk gewoon bekent moeten zijn. Als wij niets te verbergen hoeven te hebben, geldt dat ook voor hen. Het goede voorbeeld geven. En gezien de cable omtrent verhagen en Afghanistan ben ik blij dat ik dat heb mogen lezen. Nu kunnen we eindelijk zien hoe groot de huichelarij is, en hoe erg we besodemieterd worden door onze 'gekozen' leiders en onze 'democratie'.

Of het d-dossen de juiste weg is betwijfel ik. Maar het verontrust mij dat dit het enige tegengeluid is wat er te horen is, en zolang het het enige tegengeluid is en er geen alternatief is vind ik het prima dat er toch een tegengeluid is. Gelukkig..

Zeker zeker, Sonic Extreme Part deuxW!peout - Dubbersub (loop) W!peout - Dubbersub (loop)

Rated 5 / 5 stars

Dubber de duber de dub! Wooo THING

Dude...zowel links als rechts zijn dol op de EU, althans, links en rechts in ons parlement.

Bij links is er een tweescheiding tussen echt-links en nep-links, en is echt links ondertussen helemaal niet voor de EU.

Nep-links (Groenlinks en PVDA) is voor de EU omdat ze in het ouderwetse internationale solidariteitsbeginsel geloven, ook al gaat dat ten koste van de Nederlandse burger/belastingbetaler, en omdat die twee partijen geld genoeg hebben om lekker van het vrije internationale verkeer gebruik te maken. Hun banen staan niet op de tocht als er Polen en Roemenen het land binnenkomen.

Echt-links (SP) is tegen de EU omdat het een geldverspillende elitaire dictatuur is waar het bedrijfsleven de dienst uitmaakt. Hun achterban is te arm om te reizen en hun banen worden ingepikt door buitenlanders. Enough said. Internationale solidariteit zal me aan m'n reet roesten als het me m'n baan kost. Hoogopgeleid en veelverdienend? Dan profiteer je van de EU. Zoniet, dan worden al je rechten uitgehold en crepeer je.

En rechts is voor de EU omdat zij ook graag zonder gezeik reizen, en graag Slaven als slaven willen hebben in plaats van die dure Nederlanders, en natuurlijk omdat het bedrijfsleven in Brussel de dienst uitmaakt en dat is waar rechts voor bestaat.
(niet geloven? ga maar eens opletten, lol)

Wat meer on-topic: Natuurlijk schandalig dat een 16-jarige jongen twee weken wordt vastgehouden omdat ie een programmatje aanklikt. En daar waren ze zomaar verdomde snel bij.....een beetje hacker boeit niet in NL, behalve als ie meehelpt aan een aanval op het bankwezen. (En dan heb je nog mensen hier die denken dat we in een democratie leven..)
Dom dat ie heeft bekent, maar hij zal wel zwaar onder druk zijn gezet. Ben benieuwd of ze hem al dan niet als volwassene gaan berechten. Denk het wel eerlijk gezegd, hij viel immers de werkelijke machthebbers aan...da's ook de reden dat ze hem zo snel gepakt hebben.

Zeker wel.W!peout - Str8 2 teh beat W!peout - Str8 2 teh beat

Rated 5 / 5 stars

wat lekken dan

Niet zo hard van stapel lopen.

Ten eerste moet je de vraag beantwoorden of het Wikileaks is geweest die de staatsgeheimen gelekt heeft. Ze zijn ze aan het publiceren, maar het lekken is gedaan door iemand anders. Wat we wel kunnen zeggen is dat Wikileaks staatsgeheimen publiceert.

Dan komt de volgende vraag: is dat illegaal? In Nederland is dat over het algemeen wel zo. Maar Wikileaks heeft geen standplaats in Nederland en publiceert geen Nederlandse staatsgeheimen. Nederlands recht is hier niet van toepassing.

Volgens het Amerikaanse recht is het publiceren van staatsgeheimen in principe niet strafbaar. Er zijn een klein aantal uitzonderingen, bijvoorbeeld het publiceren van de namen van spionnen of nucleaire geheimen. Voor zover mij bekend zijn die gegevens geredacteerd. Dus zelfs in de VS zouden de activiteiten m.i. niet illegaal zijn.

Een verder probleem is natuurlijk dat Wikileaks ook geen Amerikaanse organisatie is, en daar geen standplaats heeft. Het is dus helemaal niet zeker of het Amerikaanse recht uberhaupt wel van toepassing is.